Home » » Hidup Berkerjaya Dan Kejatuhan Blog!

Hidup Berkerjaya Dan Kejatuhan Blog!

Posted by Amer Jaya | on Ahad, 19 Ogos 2018

Lama tak menulis diam menyepi bermaksud aku mencari mood untuk menulis. 

Assalammualaikum. Tak ku sangka blog menjadi bergini. Aku sendiri yang merosakkan blog aku. Terlalu tamak terlalu rakus kerana seekor nyamuk habis satu kelambu dibakar. Lama tak bermadah membuat diri ini seperti kehilangan sayap untuk terbang bebas menulis. Ish rindunya nak menulis dan merapu dalam berkongsi ilmu. Semenjak tak menulis terasa diri ini malas benar nak membaca penulisan rakan-rakan di blog. 



Lama menyepi jatuhnya blog ini sebab ... adsense kena banned. Terus demotivated. Mungkin ada yang buat laporan kat balai polis kot sebab tu adsense aku kena banned. Actually bukan banned account. Just blog aku ini je yang kena tembak mati. Blog lain atas account aku ok je iklan keluar. Tapi tak semeriah pendapatan blog inilah. 

Apakan daya. Nasi dah jadi bubur kambing pun dah jadi lambchop. Aku pasrah. Akan aku bina kembali blog ini. 

Aku merapu apa ni? Oklah. Dalam masa seminggu ini. Aku terpaksa repost balik semua entry-2 meletup aku tahun 2017. Maaf jika spam homeline blog anda semua. Pasrah. 

Rebranding. Amerjaya.blogspot.com to amerjaya.com. 

Thanks for reading & sharing Amer Jaya |

Previous
« Prev Post
Oldest
You are reading the latest post

4 Comments:

Popular Posts

AVENGER TEAM

ABOUT ME   |  CONTACT  |  DISCLAIMER
Image may contain: 1 person, smiling
I dont really enjoy blogging but I do love nagging around so why dont i convert it in a good way instead?. I'm not just a blogger, but I'm a traveler and a trader from Kuching. Read more here. Contact Me  amerjaya2016@gmail.com

Bebelan Bertubi