Hidup Berkerjaya Dan Kejatuhan Blog!

Lama tak menulis diam menyepi bermaksud aku mencari mood untuk menulis. 

Assalammualaikum. Tak ku sangka blog menjadi bergini. Aku sendiri yang merosakkan blog aku. Terlalu tamak terlalu rakus kerana seekor nyamuk habis satu kelambu dibakar. Lama tak bermadah membuat diri ini seperti kehilangan sayap untuk terbang bebas menulis. Ish rindunya nak menulis dan merapu dalam berkongsi ilmu. Semenjak tak menulis terasa diri ini malas benar nak membaca penulisan rakan-rakan di blog. 



Lama menyepi jatuhnya blog ini sebab ... adsense kena banned. Terus demotivated. Mungkin ada yang buat laporan kat balai polis kot sebab tu adsense aku kena banned. Actually bukan banned account. Just blog aku ini je yang kena tembak mati. Blog lain atas account aku ok je iklan keluar. Tapi tak semeriah pendapatan blog inilah. 

Apakan daya. Nasi dah jadi bubur kambing pun dah jadi lambchop. Aku pasrah. Akan aku bina kembali blog ini. 

Aku merapu apa ni? Oklah. Dalam masa seminggu ini. Aku terpaksa repost balik semua entry-2 meletup aku tahun 2017. Maaf jika spam homeline blog anda semua. Pasrah. 

Rebranding. Amerjaya.blogspot.com to amerjaya.com. 

Baca juga:

Tags:

4 Comments

avatar

semoga bangun semula...

Balas delete
avatar

Semoga kembali aktif menulis

Balas delete
avatar

terima kasih tuan :D

Balas delete
avatar

terima kasih tuan. :D

Balas delete

Comment Anda ?

Emoticon