(FREE) 10 Resume Infographic Gempak Dan Stylo 1 Halaman Terkini 2020 (Download Percuma)

Ada 10 resume terbaru tahun 2020 gempak dan Stylo 1 halaman free download. Saya tengok ramai je yang share resume dekat facebook tu. Tapi kebanyakannya berbayar. Tapi kalau anda nak lebih rare saya cadangkan anda beli yang berbayar sahaja. Sebab kalau guna macam resume saya, anda susah nak kelihatan lain daripada yang lain. Melainkan anda seorang yang creative pandai mendesign balik resume saya ini. Memandangkan saya dah lepas pergi interview. Jadi saya nak sharekan resume yang saya design ini kepada pembaca Blog Amer. Sebagai tanda terima kasih. Sudilah share post ini dengan kawan-kawan anda. Sharing is caring katakan.Saya tak memiliki gambar dan icon dalam design tersebut, semua saya ambil dari internet sahaja. Saya cuma design resume itu sahaja.


Zaman sekarang ada lagi ke pakai resume banyak muka surat ? Tiada masa lah panel interview nak baca resume anda yang panjang lebar ayat. Bukan anda seorang sahaja yang menghantar resume. Terdapat banyak banyak lagi applicant yang menghantar resume. Saya tahu resume saya ini tidaklah bergitu lawa atau cantik. Tapi not bad kata orang. Saya dah hantar resume design ini ke maswings, alhamdulillah saya kena shortlisted dipanggil interview. Jadi, tidak mustahil anda juga akan dipanggil ke interview jika menggunakan template resume saya ini. Resume saya ini padat dan bernas. 



Maaf, belum pernah lagi saya membuat resume dalam bahasa melayu. Jadi saya tiada share resume dalam bahasa melayu. Ok dekat bawah ini ada 10 resume lawa yang saya design (saya main-main ubah color je). Anda cuma key in sahaja data anda ke dalam resume itu. Senang sahaja edit tu. Guna microsoft power point je. Kita kena creative di zaman ..... Semua laptop ada (Microsoft user). Kalau nak creative lagi refer google search resume infographic untuk ambik ilham. Jum cuci mata tengok template resume dan download.

Kalau saya rajin saya akan design lagi lawa dari ini. Sekarang masih tiada mood sebab baru je menghadiri interview sabtu lalu. Good Luck everybody. Jangan lupa lepas habis edit template ini, save dalam bentuk PDF sebelum print. Untuk elak wording or apa-apa background lari.


Resume 1: 

Download This Resume 
https://www.facebook.com/download/575231449340536/resume%201.pptx?av=677496298&eav=AfYu2u8BJls0GpinZOP8a_dRtC6n8LTcPMyO0HK-Qz77g63tkFVD-PQttzYj3Q7sblg&hash=Acp9NTW4kjl-TzbS

Resume 2: 

Download This Resume
https://www.facebook.com/download/402412436759779/resume%202.pptx?av=677496298&eav=AfbWUXjg7OF4HAgoEujHUwLFko5KZBkfAGjkQc-4JkUPbkjtpfUo6khYye7ngaJNRYE&hash=Acr7y-yH86CTsZEL 

Resume 3: 

Download This Resume
https://www.facebook.com/download/1216123545140122/resume%203.pptx?av=677496298&eav=AfbgQvt-m_qko7wWb1E2RJw5V3Au7o5W9KKRkZWCAguB0jbsdnuHKFIlfXD_01ymbJM&hash=AcpxZJLVYFQrIydX 

Resume 4: 




Download This Resume
https://www.facebook.com/download/712775835563788/resume%204.pptx?av=677496298&eav=Afba2ko3PqwXt_HTzQvFbZKUfsQoUundq1Wr905hON3dvZaF-i3r2OKQGTuLhkkr-yQ&hash=AcpKzrr5jpmA93L0 

Resume 5: 

Download This Resume
https://www.facebook.com/download/1278291738903805/resume%205.pptx?av=677496298&eav=AfYNVU7Tr9ZaXLiV2QG8Lyqh0mEfkaF5X3WIyv1w1teicTaH-7GxibIV50r-MYMvLns&hash=AcrLI5-1rlzcXeQ2 

Resume 6: 

Download This Resume
https://www.facebook.com/download/1158662330899829/resume%206.pptx?av=677496298&eav=AfZED8P_mYG0xdnI5lIMGeL3XOafWFC2PXFLIZFaCX-LlrOKHtTnsKtK5oYX3t0zqYs&hash=Acq_9zydcRUl61AD 

Resume 7: 


Download This Resume
https://www.facebook.com/download/181715042306135/resume%207.pptx?av=677496298&eav=AfbvDA6jwyFVQJcqJV0_ZwaAJ-vtkkwxaafJJ0EIMy29-1YeZnpBHzw2b0VZKWfVTFo&hash=AcqiSQeYbSzAbUsw



Resume 8: 

Download This Resume
https://www.facebook.com/download/396857280668552/resume%208.pptx?av=677496298&eav=AfYuudmdwhffUz1O6hFUvKlRUw8Iu0R03ibx0laW_3IWp-BVNPi3nCmYZtMkeGqavrk&hash=AcoN8LumN4Yrew6R 


Resume 9: 


Download This Resume
https://www.facebook.com/download/1356920431037028/resume%209.pptx?av=677496298&eav=Afa_2o5BiXnn1uHpIMUQFlRaMES7Bvi8CJ3_mk6xkDIs2kNFtepA7gAFzwriFSPwBYI&hash=AcpAr9SvACvtb5tc 


Resume 10: 

Download This Resume 
https://www.facebook.com/download/1045979645547446/resume%2010.pptx?av=677496298&eav=Afa3yBJh3S2PSNF1OKoUUW0e6xs1sj3PvHeKEQPKDyD_w7kKMw95evaNHTxoJDmChgs&hash=AcoMKI7ma87fw6jw

Gais. Kalau link dibawah x boleh download gak. Korang join group amerjaya di telegram k untuk download. Thanks. https://t.me/joinchat/GsajuBOgfoX4T1QoTH0HIQ



Catat Ulasan

0 Ulasan