Tak Sangka Gigi Aku Putih Juga Dengan Colgate Optic White.

Putihkan gigi berkesan dengan Colgate Optic White.  Assalammualaikum dan salam sejahtera aku ucapkan kepada pembaca blogku. Kali ini aku nak share sikit cara aku putihkan gigi. Kalau sebelum ni, akak aku suka je tegur gigi aku bila aku senyum. Dia cakap, wei kau merokok ke? Asal gigi kau kuning semacam? Aku jadi segan silu nak senyum dengan confident nya. 



So, aku boleh conclude aku salahkan fazura juga lah ni. Bila fikir pasal gigi putih mesti aku teringat kat fazura. Wei mer bini orang. Ish. So, aku pergi lah watson mahupun guardian untuk membeli alat memutih gigi ku ini. 



So, ada keluaran optic white yang terbaru. Aku cuba je, aku tak tahu mana satu the best. So, ikut korang nak beli which one suit ur teeth. 



So aku dah amalkan hampir sebulan. Memang ada perubahan. Gigi aku lebih nampak bermaya dan putih. So, aku harap korang yang ada masalah gigi kuning korang bolehlah cuba amalkan colgate optic white ini. 



Oh ya jangan lupa juga, tips lain untuk putihkan gigi seperti, consume vitamin C dan kalau rajin, gosokkan kulit pisang belah dalam tu dekat gigi. 



Ok itu sahajalah perkongsian aku untuk hari ini. P/s. Post ini tidak ditaja ya. Just my personal blog. 

Catat Ulasan

0 Ulasan