KOPI PAHIT TANPA GULA RAHSIA AKU KURUS PIPI RUNCING !!!

DIET DENGAN KOPI O TANPA GULA. Assalammualaikum dan salam sejahter pembaca blog aku. Aku tahu aku takde pembaca yang setia, semua nya datang dari google. Hahahahahah. Gelak apa seh?

DIET DENGAN KOPI O TANPA GULA
DIET DENGAN KOPI O TANPA GULA

Aku nak cerita. yang aku berjaya kurus. dengan satu formula ini. Iaitu kurus dengan minum kopi pahit tanpa gula. Weii. Berkesan. Tapi, kalau korang jenis malas nak bersenam kesan dia lambat sikitlah. Aku ni bersenam.

So kopi without sugar ini dipercayai bagus untuk meningkatkan tahap metabolisma badan. Benda ni dah biasa korang tahu. So, bila minum kopi ini korang akan rasa badan korang cepat kering or dehydrated. So, korang kena buat apa? Minum banyak air.

SOOOOO. Straight to the point. Aku nak membebel panjang-2 membazir masa korang xde gunanya. Cara aku? Aku minum kopi o tanpa gula 15 minit atau 20 minit sebelum aku exercise. Ikut korang nak minum berapa minit sebelum. Aku just nak keselesaan waktu bersenam. Takdelah dengar bunyi air bergelora dalam perut bila exercise kan....

So, logic nya disini bila aku buat research di google mahupun facebook.

Minum air kopi kosong tanpa gula sebelum bersenam mampu membakar 2 kali ganda lemak dalam badan korang tu... So? Percaya atau tidak. Terpulang. And...... Kalau boleh kurangkan nasi. Dan, elakkan makan sebelum 7 malam. Dannnnn, elakkan minuman manis.

Minum benda manis ni, memang payah dooo berat badan nak turun. So, good luck everybody yang road tu kurus tu.

Catat Ulasan

0 Ulasan